• Haberler
  • 2. Lig
  • Gaziantep Hentbol Spor Kulübü Yeni Başkanı Nevin Kılınç, ASKF Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Gözegir'i Ziyaret Etti

Gaziantep Hentbol Spor Kulübü Yeni Başkanı Nevin Kılınç, ASKF Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Gözegir'i Ziyaret Etti

Gaziantep Hentbol Spor Kulübü'nün yeni başkanı Nevin Kılınç, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti.

Başkan Nevin Kılınç, Gözegir'e kulüp hakkında bilgi vererek, yıl içerisinde gerçekleştirilecek projeleri ve hedefleri paylaştı. ASKF Başkanı Gözegir ise, Başkan Kılınç'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hentbol Gaziantep'te 2. Lig'de mücadele eden Gaziantep Hentbol Kadın takımının başında bir kadın yönetici görmek güzel. Kulübümüzün bünyesinde spor yapan tüm kız sporcularımıza ve kulüp yöneticilerimize spora katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. ASKF olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Takımımızın liginde başarı sağlayarak bir üst lige çıkacağından hiç şüphem yok. Takım oyuncularımıza ve sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Kılınç da, "ASKF başkanımız Abdulkadir beyin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Amatör kulüplerin sporun kalbi olduğuna inanarak fikir alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. İleriki süreçte karşılıklı proje ve çalışmalar için işbirliği yapacağız. Gaziantep Hentbol Kulübü olarak her geçen gün büyüyoruz. Gençlerimize hentbolu sevdirmek ve kulübümüze katılımlarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımızın hentbol spor branşında 2. Lig'de mücadele eden kulübümüze destek olacağını biliyorum. Gözegir başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme