Görele Belediyesi Antrenörü Mehmet Ali Binen: Kastamonu'ya Çok Fazla Pozisyon Tanıdık

2023-2024 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nı beşincilikle kapatan Görele Belediyesi'nin antrenörü Mehmet Ali Binen, Hentbolhaber.net'e konuştu.

2023-2024 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nda dördüncülük serisinde rakibi Kastamonu Belediyesi'ne mağlup olan Görele Belediyesi ligde beşinci sırada yer aldı. 

Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan müsabakada, maçın ilk devresini 16-15 önde kapatan Kastamonu Belediyesi ikinci devrede de 38-30 önde bitirdi. 

Kastamonu Belediyesi, ligi dördüncü sırada tamamlarken, Görele Belediyesi ligin beşinci sırasında yer aldı. 

Görele Belediyesi'nin antrenörü Mehmet Ali Binen maç sonrası Hentbolhaber.net'e değerlendirmede bulundu.

'Çok Fazla Pozisyon Tanıdık'

Birinci devrede performans olarak iyi gittiklerini belirten Binen, "İlk devreyi 4-5 sayı önde bitirebilirdik lakin Kastomunu Belediyesi'nin kalecisi iyi kurtarışlar yaptı. İkinci devreye de kötü başladık, atışlar yine kalede kaldı. Bu yüzden takım demoralize oldu." dedi

Kastamonu Belediyesi'nin tecrübeli bir takım olduğunu dile getiren Binen, sözlerine şöyle devam etti. "Kastamonu Takımı'na çok fazla pozisyon tanıdık. Rakibimiz iyi olduğundan maçı çeviremedik. Ligi dördüncülükle bitirmek çok daha iyi olurdu ancak beşincilikte bizim için iyi bir sonuç. Kastomu Belediyesini tebrik ediyoruz."
 

Bakmadan Geçme