Görele kazandı ama farkı koruyamadı!

Avrupa Kupası 2'nci Tur ilk maçında rakibini 28-27 mağlup eden Görele Belediyesi, ilk yarıdaki skor avantajını koruyamadı. Gözler rövanş maçına çevrildi.

Görele Belediyesi Spor Kulübü kadın hentbol takımı, tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'nda mücadele etti. Avrupa Kupası ikinci tur ilk karşılaşması Görele İlçe Spor Salonu'nda oynandı. İlk yarıda çok iyi işler çıkartan Görele Belediyespor'a karşı, Sırp temsilcisi ZRK Dugo Selo’ 55 ikinci yarıda iyi işler ortaya koydu. Maç 28-27 Görele üstünlüğüyle sona erdi.

Görele'de günün yıldızı salonda yaratılan atmosfer ve Görele taraftarıydı.

İLK YARIDA 8 SAYILIK AVANTAJ VARDI

Temsilcimiz Görele Belediyespor çok sayıda taraftarın tribünden takip ettiği karşılaşmaya çok iyi bir başlangıç yaptı. Antrenör Mehmet Ali Binen'in öğrencileri karşılaşmanın ilk yarısını 17-9 önde kapattı.

DUGO SELO İKİNCİ YARIDA FARKI ERİTTİ

İkinci yarıya 8 sayılık avantajla giren Görele Belediyespor'a karşı Hırvat ZRK Dego SELO' 55 takımı daha iyi bir oyun ortaya koydu. Devreye iyi bir başlangıç yapan Dego Selo farkı eritti. Skor 28-29'ken son atağın sahibi olan Hırvat ekibi bu ataktan faydalanamayın temsilcimiz salondan galibiyetle ayrıldı. 

GÖZLER 30 EYLÜL'DE

Bu karşılaşmanın rövanşı Hırvatistan'da oynanacak. 30 Eylül'deki müsabaka Türkiye saatine göre 19.00'da başlayacak. Temsilcimiz Görele Belediyespor kendisini bir üst tura taşıyacak skoru almak için mücadele verecek.

 

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme