HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Yarı Finalistleri belli oldu

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Sekizli Final karşılaşmaları 10 Mayıs Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynanan çeyrek final maçları ile başladı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda Sekizli Final karşılaşmaları 10 Mayıs Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynanan çeyrek final maçları ile başladı.

Konyaaltı İlk Yarı Finalist Oldu

Çeyrek finalin ilk eşleşmesinde rakibi Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nü 44-33 mağlup eden Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü ilk yarı finalist oldu.

İkinci Yarı Finalist Kastamonu Belediyesi

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda oynanan bir diğer maç ise Kastamonu Belediye Spor Kulübü ile Tekirdağ Süleymanpaşa Spor Kulübü arasında oldu. Maçın ilk yarısını 21-11 önde bitiren Kastamonu Belediyesi, maçı da 44-22’lik skorla kazanarak ikinci yarı finalist oldu. Bu durum da Konyaaltı Belediyesi’nin yarı finaldeki rakibi de belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Yarı Finale Yükseldi

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda bugün oynanan üçüncü çeyrek final müsabakasında rakibi Yenimahalle Belediye Spor Kulübünü yenen İzmir Büyükşehir Belediye Spor yarı finale yükseldi. Maçın ilk yarısını 19-16 önde kapatan İzmir Büyükşehir Belediye Spor, karşılaşmayı da 34-32’lik skorla kazandı.

Son Yarı Finalist Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü

Çeyrek finalin son karşılaşması da Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile Görele Belediye Spor Kulübü arasında oynandı. Maçın ilk devresini 15-11 önde tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü sahadan da 33-22 skor ile galip gelerek son yarı final biletini alan takım oldu.

Bakmadan Geçme