Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Hangi Kanalda?

Almanya'da bugün başlayacak olan Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2024'ü, Hentbol ve sporseverler dört gözle beklerken, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) yayıncı kuruluşları açıkladı. Türkiye'den hangi kanal Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nı yayınlayacak? Detaylar Haberimizde.

Avrupa Hentbol Federasyonu ( EHF), Almanya'da bugün başlayacak olan Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2024 yayıncı kuruluş listesini açıkladı.

Milyonların üzerinde izleyicinin ekran başında Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2024'ü izlemesi beklenirken, farklı ülkelerde 52 yayıncı kuruluşun EHF Euro 2024'ü yayınlması bekleniyor.

EHF Euro 2024, MERKUR SPIEL-ARENA'da 50bin seyircinin katılımı ile bu akşam oynanacak olan Fransa'nın Kuzey Makedonya'ya ve Almanya'nın İsviçre'ye karşı mücadelesi ile başlayacak.

Türkiye'den hangi kanal Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nı yayınlayacak?

Hentbol ve sporseverlerin büyük tutku ile takip edeceği Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın yayın haklarını Türkiye'de Bein Sports almış durumda.

Bugün ki açılış maçları Bein Sports kanalları yayın akışında gözükmezken, Bein Sports'tan yapılacak olan duyurular, hentbolhaber.Net web sayfamızda olacak.

Hentbolun Zirvesi Bein Sportsta

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Hangi Kanalda?

Bakmadan Geçme