Hentbol Erkekler Süper Lig'de 10.Haftanın Programı

Hentbol ve Sporseverlerin yakından takip ettiği Hentbol Erkekler Süper Ligi 10.haftası maçları ne zaman, nerede ve hangi salonda oynanacak? Detaylar haberimizde.

Büyük çekişmeye sahne olan Hentbol Erkekler Süper Ligi'ne 10.hafta maçları ile devam edilecek.

Türkiye Hentbol Federasyonu, ligde heyecan dolu 10. hafta programını duyurdu:

3 Aralık Pazar günü saat 15.00'te Trabzon Büyükşehir Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor, Beşirli Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Aynı gün saat 16.00'da Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Bahçelievler Belediyespor, Serdivan Spor Salonu'nda mücadele edecek.

Saat 17.00'de ise Konya Büyükşehir Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor, Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecekler.

10.haftanın devamında ise 6 Aralık Çarşamba günü saat 17.00'de Beşiktaş Safi Çimento ile Köyceğiz Belediyespor, Süleyman Seba Spor Salonu'nda mücadele edecekler.

Programın son günü olan 7 Aralık Perşembe saat 18.00'de ise Spor Toto ile Beykoz Belediyespor, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda kozlarını paylaşacaklar.

Bu karşılaşmalar, ligdeki heyecanı doruk noktasına taşımak için beklenen mücadeleler arasında. Hentbol tutkunları, heyecan verici maçlarda takımlarının performansını merakla bekliyor.

Bakmadan Geçme