• Haberler
  • THF
  • Hentbol Gözlemcisi Mehmet Şimşek, Belediye Başkan Adayı

Hentbol Gözlemcisi Mehmet Şimşek, Belediye Başkan Adayı

Adalet ve Kalkınma Partisi, Burdur Belediye Başkan Adayı olan Hentbol Gözlemcisi Mehmet Şimşek'i aday gösterdi. Mehmet Şimşek'in özgeçmişi, AK Parti'nin yerel seçim adaylarını duyurması ardından gündeme geldi. Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında?

Türkiye Hentbol Federasyonu A Klasman Gözlemcisi Mehmet Şimşek, Adalet ve Kalkıınma Partisi tarafından Burdur Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Mehmet Şimşek kimdir?

Mehmet Şimşek 1967 yılında Burdur’da dünyaya geldi. Selçuk Üniversitesi Eğiti Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tezsiz yüksek lisans yaptı.

Burdur halkının yakından tanıdığı ve spor camiasının sevilen bir ismi olan Mehmet Şimşek, Milli Eğitim şube müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler il müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde daire başkanlığı gibi görevleri yürüttü.

Aynı zamanda Türkiye Hentbol Federasyonu A Klasman Gözlemcisi olan Mehmet Şimşek, spor ve sporcunun her zaman yanında olmaya çalıştı.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlık görevini üstlenen Mehmet Şimşek, beş yıl önce 2019’daki aday adaylığı deneyiminden sonra ikinci kez AK Parti’den Burdur belediye başkanı adayı oldu.

 

Bakmadan Geçme