• Haberler
  • 2. Lig
  • Hentbol Play-Off Serüveni Başlıyor: Heyecan Dorukta!

Hentbol Play-Off Serüveni Başlıyor: Heyecan Dorukta!

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, 1. Lig hedefiyle Sivas'a gitti. İlk maçlarında Isparta Belediye ile karşılaşacaklar.

THF Erkekler 2. Ligi'nde 6-8 Mart tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenecek olan play-off grup müsabakaları büyük bir heyecanla başlıyor.  Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler 2. Ligi'nde mücadele ediyor. Takım, ligde sergilediği etkileyici performansla play-off turuna katılma hakkı elde etti.

Takımımız, Hentbol 1. Ligine yükselme aşaması olan D grubunda yer alıyor ve ilk maçını 6 Mart Çarşamba günü saat 16.00'da Sivas Taha Akgül ve Mecnun Otyakmaz Spor Salonları'nda Isparta Belediye ile oynayacak.

Eskişehir Büyükşehir takımı, D grubundaki ikinci maçını 7 Mart Perşembe günü saat 12.00'de Hopa Gençlik ve Spor Kulübü ile yapacak. Grubun son maçı ise 8 Mart Cuma günü saat 17.00'de Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü ile gerçekleşecek.

Kurallara göre, maçlar 16 takımlı 4 eleme grubunda tek devreli lig formatında oynanacak. Gruplarında birinci olan takımlar, dörtlü finale yükselme hakkı kazanacaklar ve gelecek sezon THF Erkekler 1. Ligi'nde mücadele etme şansını elde edecekler.

Lig sıralamasını belirlemek için düzenlenecek olan dörtlü final maçları, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından belirlenecek bir merkezde, 19 ve 20 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme