Hüseyin Taşcan: 'Galibiyetimiz, Play- off maçları için hazırlık oldu'

Normal sezonu galibiyet ile kapatan Mihalıççık Spor Kulübünün antrenörü Hüseyin Taşcan, hentbolhaber.net'e özel olarak aktardı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu 22. Hafta maçlarının oynanması ile normal sezonu da tamamlanmış oldu. 5 Mayıs tarihinde Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü evinde Mihalıççık Spor Kulübünü ağırladı. Konuk ekip, ilk yarıyı 16-20 skor ile önde tamamlarken maç sonunda gülen taraf yine 35-38 skor galibiyet ile Mihalıççık Spor Kulübü oldu.

Normal sezonu galibiyet ile kapatan Mihalıççık Spor Kulübünün antrenörü Hüseyin Taşcan, maç sonunda düşüncelerini hentbolhaber.net’e özel olarak aktardı.

Taşcan’ın ifadeleri şu şekilde: “Ligin son maçını oynadık. Sıralama açısından pek bir şey fark etmiyordu. Güzel bir maç oldu. Ligin son maçını kazanmak bizim için play-offtaki rakibimiz olan Sakarya Büyükşehir maçı için de hazırlık oldu. Tek amacımız; play-off karşılaşmalarından galibiyet almak. Hangi oyun anlayışını ilerletmeliyiz, önümüzdeki maçlarda nasıl bir performans gösterebiliriz gibi bu tip noktalardaki sorularımızı cevaplandırıp, eksiklerimizi iyileştirmeyi hedefliyoruz.”

“Mücahit Özalp’ı Milli Takımda Görmek İsteriz.”

Gol krallığı yarışındaki isimler de değişti. Serhat Yahşi’den ikincilik sıralamasını alan Mihalıççık Spor Kulübü oyuncusu Mücahit Özalp konusunda da düşüncelerini aldığımız Taşcan, ifadelerini şu şekilde aktardı: “Ligin en iyi oyuncusu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çok farklı özellikleri olan, yetenekli bir oyuncu kendisi. A Milli takımda da kendisini görmek istiyoruz. İnşallah, gelecek dönemlerde kendisini milli takımda göreceğimizi umuyoruz. Bu ligde göstermiş olduğu performanslar ile de kendisini kanıtlamış oldu. Çok başarılı yerlerde kendisini göreceğimiz konusunda inancım sonsuz.”

Mihalıççık Spor Kulübü, Play-Off 1.Tur’unda 11 Mayıs 2023 Perşembe günü  Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda mücadele Saat 17.00’de başlayacak.

Mücahit Özalp: “Takımım Ligde kaldığı ve benim de katkım olduğu için mutluyum”

 

Bakmadan Geçme