Hüseyin Taşcan: 'Trabzon'da harika bir atmosfer vardı'

Zor deplasmandan galibiyet ile dönem Mihalıççık Spor Kulübü'nde Başantrenör Hüseyin Taşçan, Hentbolhaber.Net'e değerlendirmelerde bulundu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya sezonunun, 18.haftasında Trabzon Büyükşehir Belediye Spor Kulübü evinde Mihalıççık Spor Kulübünü ağırladı. Beşirli Spor Salonunda oynanan maçın ilk devresini ev sahibi Trabzon takımı 16-13 skor ile önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına etkili şekilde başlayan konuk ekip Mihalıççık Spor Kulübü salondan 29-30 skor ile galip ayrıldı.

Mihalıççık Spor Kulübü’nün antrenörü Hüseyin Taşcan düşüncelerini hentbolhaber.net ile paylaştı.

Taşcan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Trabzon’da harika bir atmosfer vardı. Trabzon takımı müthiş bir direnç gösterdi. Maçın başından sonuna itibaren mücadeleyi bırakmadık. Mücadeleyi kazanmak için elimizden geleni yaptık. Maçta öne geçtikten sonra en son topu Trabzon takımı kullanmasına rağmen kalecimizin kurtarması sonucunda maçı kazandık. Play-off sıralaması açısından bizim için bu maç oldukça önemliydi. Lig başlangıcında planladığımız hedefimize ulaşmak istiyoruz.”

12 Nisan tarihinde oynayacakları İzmir Büyükşehir Belediye takımı ile oynayacak oldukları maç hakkında da düşüncelerini aldığımız Taşcan, “İzmir takımı ile oynayacak olduğumuz maç oldukça önemli;  çünkü aramızda 1 puan fark var.  Maç sonunda aldığımız galibiyet ligdeki sıralamamız için belirleyici olabilir.” dedi.

Bakmadan Geçme