İbrahim Belet: 'Sezonu kupa ile sonlandırmak istiyoruz'

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü İbrahim Belet, maç sonunda hentbolhaber.net'e düşüncelerini ifade etti.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Play-off’unda oynanan final maçının dördüncü mücadelesinde Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’ne 33-31 skor ile mağlup oldu.

Seride oynamış ilk iki maçta avantaj yakalayan Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü, şampiyonluk şansını 10 Haziran’da oynayacak oldukları maça taşıdı. Kastamonu Merkez Spor Salonunda bugün (10 Haziran Cumartesi günü) oynanacak final serisi beşinci maçı saat 15:00’te başlayacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak sporseverlere aktarılacak.

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü İbrahim Belet, hentbolhaber.net’e düşüncelerini şu şekilde aktardı:

“Final serisindeki olasılıklardan bir tanesi de bu durumdu. Tabii ki üçüncü maçta bu kadar şampiyonluğa yaklaşmışken ve kupanın bir ucundan tutmuşken serinin bu hale gelmesi kötü oldu. Son maçımızda da ilk iki maçta olduğu gibi galip gelerek kupanın diğer ucunu da yakalayıp havaya kaldırmak istiyoruz. Son ve var gücümüzle mücadele edeceğiz. Sezonu kupa ile sonlandırmak istiyoruz. Bu heyecanlı geçecek olan maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bütün Kastamonu halkını bu güzel finali izlemeye davet ediyoruz.”

Seride Neler Olmuştu?

Kastamonu Belediyesi Antalya’da oynanan ilk maçı 34-33, Kastamonu’da oynanan ikinci maçı 32-30’luk skorla kazanmış ve seride 2-0 öne geçmişti. Konyaaltı Belediyesi Kastamonu’da oynanan üçüncü maçı 33-32 alarak seriyi 2-1’e getirmişti. Serinin dördüncü maçını da kazanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü seriyi 2-2 beraberliğe taşımıştı.

 

 

Bakmadan Geçme