• Haberler
  • THF
  • IHF Başkanlık Özel Ödülü Türkiye Hentbol Federasyonu'na Verildi

IHF Başkanlık Özel Ödülü Türkiye Hentbol Federasyonu'na Verildi

Uluslararası Hentbol Federasyonu'nun (IHF) Basel'de bulunan merkezinde çevrimiçi olarak düzenlenen 39. Genel Kongresi'nde, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun '2023 IHF Başkanı Gelişim Ödülü'ne layık görüldüğü açıklandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu, 2021-2023 döneminde yürüttüğü çalışmalar ve altyapıya odaklı projeleriyle büyük bir başarıya imza attı. Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) Konseyi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Türkiye Hentbol Federasyonu "2023 IHF Başkanı Gelişim Ödülü"nü kazandı.

Bu prestijli ödül, hentbolun uluslararası düzeyde yaygınlaşması ve gelişmesine katkıda bulunan üye federasyonlara her iki yılda bir düzenlenen IHF Kongresi'nde veriliyor. Türkiye Hentbol Federasyonu'nun bu ödülü kazanmasının arkasındaki nedenler arasında altyapıya yönelik çalışmalar, diğer ülke federasyonlarıyla işbirlikleri, Kadın Hentbol Kurulu'nun kurulması ve çeşitli kategoriler için düzenli antrenör eğitim kurslarının düzenlenmesi yer alıyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu, hentbolun ulusal ve uluslararası düzeyde gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu ödül, federasyonun başarılı çalışmalarını ve hentbolun Türkiye'deki büyümesini vurguluyor.

Bakmadan Geçme