İlknur Kurtuluş: 'Beklediğimiz bir galibiyet idi'

Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ilk galibiyetini aldı.

İlknur Kurtuluş: 'Beklediğimiz bir galibiyet idi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi ikinci hafta maçları, 3 Eylül tarihinde oynandı.

Ligin ikinci haftasında Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Üçevler Spor Tesislerinde karşılaştı.

İlk yarı, her iki takım için de dengeli bir performans ile ilerledi denilebilir. Ev sahibi Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ilk yarıyı 19-16 önde kapatırken, maç sonunda da gülen taraf, 33-30 skorluk galibiyet ile ev sahibi Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’nün antrenörü İlknur Kurtuluş, hentbolhaber'e özel, sezonda oynamış oldukları her iki maçı değerlendirdi. Sezonun açılış maçında Beşiktaş Safi Çimento Spor Kulübü’ne 40-33 skor ile mağlup olan ekip, ikinci haftada kazandıkları galibiyet ile mutluluk yaşadı.

Genç bir kadroya sahip olduklarına ifade eden Kurtuluş’un ifadeleri şu şekilde: “Takım olarak uyum içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Uyumsuzluklarımız da devam ediyor. Beşiktaş, ligin iddialı ve güçlü takımlarından birisi. Altı yabancı oyuncusu mevcut. O maçta ise takım performansından daha memnundum. Daha çok koşmuştuk. On iki sayı geriye düşmemize rağmen maçı hiçbir zaman bırakmadık. Trabzon maçında da kendi evimizde oynamamıza rağmen savunmada sıkıntılarımız oldu. Kazanmayı istediğimiz bir maçtı. Beklediğimiz bir galibiyet idi. İnşallah, daha güzel performansımız olacak. Önümüzdeki hafta da Spor Toto Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Daha başlangıçtayız, çok daha iyi olmayı hedefliyoruz.”

Bakmadan Geçme