İlknur Kurtuluş: 'Güzel başarılar elde etmeyi hedefliyoruz'

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü'nün yeni teknik direktörü İlknur Kurtuluş açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü İlknur Kurtuluş, sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

2023-2024 sezonu için Erkekler Süper Ligi’nde ilk kadın başantrenörü ünvanı ile takımın başına geçen Kurtuluş, hedeflerinin başarılı bir sezon geçirmek olduğunu ifade etti.

Kurtuluş, “ 17 Temmuz’da sezon hazırlıklarımıza başladık. Altyapılardan tanıdığım çocuklarla güzel, genç bir takım kurduk. Yaş ortalamamız yirmi iki buçuk civarında diyebilirim. Her şey yolunda. Ben de lige alışmaya çalışıyorum.  Kadromuz da, ekibimiz de destek veriyorlar. Tüm takım uyum içinde. Daha öncesinde birlikte oynayan çocuklar da var. Takımda güzel dostluklar kurdular. İnşallah, güzel başarılar elde edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme