İskenderoğlu: “Taraftarımızı çok özledik”

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kaptanı Serpil İskenderoğlu, Odense maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET –  Taraftarları özlediklerini söyleyen İskenderoğlu, hentbol severleri maça davet etti.

İskenderoğlu: “DELO EHF Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek ilk Türk kadın hentbol takımı olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu mutluluğun bir sorumluluğu da var. Bu sezon hem ilimiz Kastamonu’yu hem de Türkiye’yi ve Türk hentbolunu en iyi şekilde temsil etmenin gayretinde olacağız” dedi.

İskenderoğlu: “Biz Kastamonu halkının desteğiyle bugünlere geldik. Daha önce maçlarımızı oynadığımız Atatürk Spor Salonu’nda çok iyi bir uyum yakalamıştık. Bizi Challenge Cup’ta finale taşıyan, Avrupa Ligi’nde çeyrek finale, yarı finale taşıyan muhteşem taraftarımızın desteğiydi. Bu kez daha büyük bir arenadayız. Şampiyonlar Ligi’ndeyiz ve yeni bir salondayız. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynayacağımız karşılaşmaya tüm hentbol severleri davet ediyorum. Taraftarımızı çok özledik, onlar olmadan başaramayız. Büyük Kastamonu taraftarını, yeni başlangıçlarda daha büyük başarılar için bizlere destek olmalarını diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Bakmadan Geçme