• Haberler
  • Dünya Hentbolu
  • İspanya'da Var, Sakat Değil, Kadroda Yok: Konyaaltı'nda Kadro ve Samara Belirsizliği

İspanya'da Var, Sakat Değil, Kadroda Yok: Konyaaltı'nda Kadro ve Samara Belirsizliği

Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nda son şampiyon Konyaaltı Belediyespor, bu sezon Avrupa'ya erken veda etti. İspanya'da oynanan ikinci maçta 12 oyuncuyla sahaya çıkan Konyaaltı Belediyespor'da Da Silva Vieira SAMARA, İspanya'ya götürülmesine rağmen kadroda yer almadı. Detaylar haberimizde.

Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın son şampiyonu Konyaaltı Belediyespor, bu sezonki Avrupa macerasını erken noktaladı.

İlk maçta elde ettiği iki gol avantajını İspanya'da koruyamayan temsilcimiz, KH-7 BM. Gronollers takımına elendi. Ancak, dikkat çeken bir detay ortaya çıktı: İspanya'ya giden Samara, isim listesinde yoktu. Samara İspanya'ya götürülmesine rağmen neden kadroda yer almadı? Antalya'da oynanan ilk maçta 16 oyuncuyla sahaya çıkan Konyaaltı Belediyespor, ikinci maçta neden sadece 12 oyuncuyla mücadele etti, kadro listesi ikinci maçta neden eksikti? 

İspanya'da Var, Sakat Değil, Kadroda Yok: Konyaaltı'nda Kadro ve Samara Belirsizliği

Samara Sosyal Medyadan Yanıtladı

Konyaaltı Belediyespor’un önemli oyuncularından Samara Da Silva Vieira sosyal medya hesabından yayınladığı video sakat olmadığını, oynayamayacağını maç anında öğrendiğini söyledi.

Samara özetle şu ifadeleri kullandı: “İnsanlar sakat olduğumu konuşuyor ama değildim. Gidiyorum ve oynayamadığımı öğreniyorum. Maç esnasında oynayamadığımı öğrendim. Çok sinirlendim. Bana üzgün olduklarını söylediler. Ben buradayım, canlıyım, sağlıklıyım. Mutlu değilim kupadan elendik.”

Resmi Bir Açıklama Yapılmadı

Samara'nın sosyal medyasından yayınladığı bu hikaye videosuna dair resmi bir açıklama yapılmadı. 
Konyaaltı’nın neden eksik kadroyla İspanya’da olduğu, İspanya’da olan oyuncuların neden kadroda yer almadığı soruları güncelliğini koruyor.
 

Bakmadan Geçme