İzgem’de büyük sevinç

Hentbol Kadınlar 2.Lig Play-Off müsabakalarından lider çıkan ve gelecek sezon Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK teknik heyeti elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu.

HENTBOLHABER.NET – THF spor salonunda  3 gün süren müsabakalar sonunda Play-Off’u 1. sırada tamamlayan İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK ile 2. sırada tamamlayan Karaman Minik Atılım SK Hentbol Kadınlar 1. Lige yükselen takımlar oldu. 

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor Kulübü teknik ekibinden Murat Örerel, Güler Yay ve Nilüfer Poyraz,  Play Off Final müsabakaları sonrası şunları söylediler:

“Bölgesel Lig, ardından 2. Lige yükselme ve devamında ligi tek mağlubiyetle 2. sırada bitirerek 1. lige yükselme play-off finallerinde oynama hakkı kazandık. Buradan da yenilgisiz 1. olarak 1. Lige yükselme başarısı gösterdiğimiz ve bu takımın bir parçası olduğumuz için mutluluk duyuyoruz.

Buraya kadar ki süreçte en başta İl Müdürümüz Sayın Murat Eskici’ye ve tesis personellerine, Kulüp Başkanımız ve Şube Müdürüm Mehmet Ersoy’un katkılarına, sevgili sporcularımızın ailelerinin desteklerine ve en büyük emek sahibi olan sporcularımıza, bu yolda bize gönüllü olarak Psikolojik destek sağlayan ve sağlamaya devam edecek olan Psk. Danışman Duygu Örerel’e katkıları için teşekkür ederiz.

Hentbolun En’leri 2021 Adayları

Önümüzdeki sezon kulübümüz İZGEM’ i ve İzmiri en iyi şekilde temsil etmek ve 1. Lig’de adımızdan söz ettirmek ilk amacımız olacak. İnanıyoruz ki bu güzel, iyi anlaşan ekip, gelecek yılda birlikte elinden gelenin en iyisini yapacak ve takımımız İZGEM’in sporcuları başarıları ile adlarından söz ettirecekler. Biz teknik heyet hem hentbolu yaygınlaştırmak hem de genç sporcular yetiştirerek onların beden ve ruh sağlığına katkıda bulunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oyuncularımızın Milli Takımlarda oynamalarını sağlamak, güçlü, ayakları yere sağlam basan kendine güvenen Kadın Hentbolcular olmalarını sağlamak istiyoruz. Teknik ekip olarak bu şekilde çalışmaya istekli ve başarıya ulaşma konusunda son derece arzulu olmaya devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme