Kastamonu Belediyesi Antrenörü Serpil İskenderoğlu: Hedefimiz Almaktı ve Aldık!

Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nın dördüncülük maçında rakibini mağlup ederek ligi dördüncü sırada tamamlayan Kastamonu Belediyesi'nin antrenörü Serpil İskenderoğlu, Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

2023-2024 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nda rakibi Görele Belediyesi'ni mağlup ederek, ligi dördüncü olarak bitiren Kastamonu Belediyesi'nin antrenörü Serpil İskenderoğlu, Hentbolhaber.net'e konuştu.

Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleşen müsabakada, maçın ilk devresini 16-15 skorla önde bitiren Kastamonu Belediyesi, ikinci devreyi de 38-30 skorla kazanarak ligi dördüncü olarak bitirdi. 

Maç sonrası düzenlenen törende Kastamonu Belediyesi'ne plaketini THF Asbaşkanı Ediz Erkovan verdi.
Kastamonu Belediyesi antrenörü Serpil İskenderoğlu, takımının lig sezonunu dördüncü sırada tamamlamasını değerlendirdi. İskenderoğlu, "Hedefimiz almaktı ve çaı aldık. Dördüncülük olarak bitirdik. Güzel bir maç oldu. Mücadele dolu geçti. Sezon hedefi olarak memnun değiliz, daha önde bitirmek istiyorduk ama takımımızda yaşanan sakatlıklar nedeniyle sezonu dördüncü olarak bitirdik" dedi.

İskenderoğlu, takımının performansından memnun olduğunu ve oyuncularının lig boyunca büyük bir mücadele sergilediğini belirtti. Sakatlıkların takımın performansını etkilediğine dikkat çeken İskenderoğlu, "Sakatlıkların etkisi büyük oldu. Ancak oyuncularımızın gösterdiği performans ve verdikleri mücadele takdire şayan. Sezonun genel değerlendirmesinde dördüncü olmak elbette istediğimiz bir sonuç değil ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme