• Haberler
  • Arşiv
  • Kastamonu Belediyesi GSK Başkanı Mustafa Köklü teşekkür etti

Kastamonu Belediyesi GSK Başkanı Mustafa Köklü teşekkür etti

Kastamonu Belediyesi GSK Başkanı Mustafa Köklü, Neslihan Çalışkan ve Nurceren Akgün Göktepe transferleri ile alakalı açıklama yaptı.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK Başkanı Mustafa Köklü kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile Üsküdar Belediyespor ve Ankara EGO Spor’a teşekkür etti.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü’nden pivot oyuncusu Nurceren Akgün Göktepe ve Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nden sol oyun kurucu Neslihan Çalışkan’ı transfer ettik. ABB EGO Spor Kulübü Başkanı Taner Özgün bu transferi Milli bir mesele olarak gördü ve transferde büyük bir cömertlikle önümüzü açtı. Kadrolarındaki en önemli oyuncularının kulübümüze transferine onay vererek, Ay-Yıldızımızı Şampiyonlar Ligi’nde başarıyla temsil etmemiz noktasında iyi dileklerini ileten Sayın Özgün’e, EGO Yönetimi’ne ve teknik heyete teşekkürlerimi iletiyorum.

Üsküdar Belediyesi’ne de kadrolarındaki değerli oyuncusunu transfer etmemizde gösterdiği rızadan dolayı yürekten teşekkürlerimizi sunuyorum. Büyük ailemizin bir parçası olan Nurceren ve Neslihan’a ise Kastamonu formasıyla nice başarılara ortak olmalarını diliyorum.”

Mustafa Köklü/ Kastamonu Belediyesi GSK Kulüp Başkanı

 

Bakmadan Geçme