Kastamonu Belediyespor Başkanı yayın hakkında konuştu

Kastamonu Belediyesi G.S.K. DELO EHF Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçını Danimarka temsilcisi Odense ile yapacak. Büyük karşılaşma 12 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi G.S.K Kulübü Başkanı Mustafa Köklü Şampiyonlar Ligi öncesi açıklamalarda bulundu. Odense ile oynanacak karşılaşmanın televizyonda yayınlanmayacağını aktaran Köklü; “Federasyondan bu konuyla ilgili destek istedik fakat başarılı olamadık. Maalesef TRT Avrupa Hentbol Federasyonu ile bir anlaşma sağlayamadı. Bu maçı yayınlayamayacak. Görüldüğü gibi federasyonun bu konuda bizlere bir desteği olmadı” dedi. 

Odense ile oynanacak maçın kendileri için ilk Şampiyonlar Ligi maçı olduğunu ve tecrübe olacağını vurgulayan Köklü; “Bizim için zor bir maç olacak. Daha önce Şampiyonlar Ligi’nde oynamış bir takım ile ilk defa Şampiyonlar Ligi’ne katılan bir takım mücadele edecek. Bizim için zor bir maç olsa da takımımız iyi, takımın motivasyonu yüksek, güzel bir sonuç alırız diye bekliyoruz. Bizim için de Şampiyonlar Ligi’nde ilk maç olması sebebi ile tecrübe olacak” diyerek düşüncelerini aktardı. 

Bakmadan Geçme