Kastamonu’dan Uğur Kılıç açıklaması

Kastamonu Belediyesi GSK, 31 Ekim’de yapılan THF Olağan Genel Kurulu için resmi açıklama yaptı.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK, 31 Ekim THF Olağan Genel Kurulu ve Başkanlık seçimi hakkında resmi açıklama yayınladı.

O açıklamada:

“2014 yılında hentbol branşını aktif hale getiren Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak hem ulusal hem uluslar arası alanda Türk hentbolunun gelişimi için mücadele veriyoruz. Kulüp olarak verdiğimiz mücadelede yalnız kaldığımızı düşünüyoruz.
Kurulduğumuz günden bu güne, parkedeki dost kulüplerimizin birer birer hentboldan çekilmelerini üzüntüyle karşılıyoruz. Federasyonun ekonomik gerçeklikleri acı bir tablo olarak kulüplere yansıyor. Görünürlük ve marketing noktasında hak ettiğimiz seviyede değiliz.
Kulüp olarak kurumsallaşma adımlarımızla, sponsorluk anlaşmalarımızla, sportif başarılarımızla, Avrupa hentbolu ile gelişen bağlarımızla ortaya koyduğumuz vizyona ortak olan bir Türkiye Hentbol Federasyonu arzuluyoruz.
Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 31 Ekim’de gerçekleştireceği 5. Olağan Genel Kurulu’nda Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak projeleri, vizyonu, heyecanıyla Sayın Uğur Kılıç ve ekibinin başarılı olacağına inanıyoruz. Federasyon başkanlığına adaylığını açıklayan Uğur Kılıç ve ekibinin yanında olduğumuzu bildiriyor; hentbol için, ‘Birlikte başaracağız’ diyoruz.” denildi.

Haber

 

 

Bakmadan Geçme