Kırkdört Yaşında Bir Kupa Daha! Yeliz Özel Sahnede!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Armada Praxis Yalıkavak şampiyonluğa ulaşırken, takımın tecrübeli ismi kırkdört yaşındaki Yeliz Özel, TRT Spor Yıldız'a açıklamalarda bulundu.

Yeliz Özel, TRT Spor Yıldız'da yapmış olduğu açıklamalarda şunları söyledi:

"Öncelikle tabii ki kupayı almak, kupayı aldığımız için çok mutluyuz. Yenimahalle'yi çok tebrik ediyorum. Çünkü vazgeçmeyen bir takım. Ne zaman ne yapacakları belli olmayan bir takım. Zorlandık ilk maçı kaybettik. Çok güzel bir şampiyonluk serisi oldu. Öncelikle tebrik ediyorum Serdar hocamı da." dedi.

Yeliz Özel: "44 Yaşında Kupayı Kaldırmak Çok Önemli İdi"

Özel devam eden açıklamalarında, "Benim için bir kupa daha. 44 yaşında bir daha kupayı kaldırmak çok önemliydi ve Yalıkavak’ta olmayan bir kupaydı. İlk şampiyonluğu bunu da Yalıkavak’a götüreceğimiz için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yönetim, Belediye başkanımız, herkes, antrenörlerimiz.  Özellikle ben ne kadar oynadıysam herkesin alınteri var. Verilmiş çok büyük bir emek var. Herkesin eline sağlık. Çok teşekkürler." dedi.

Ekrem Özsoy'un saha da seni görmekten zevk alıyoruz. Büyük saygı duyuyoruz aynı şekilde sahada da diğer oyuncuların da büyük saygısı var. Seneye Yeliz Özel'i sahada görebilecek miyiz? sorusuna ise Yeliz Özel şu cevabı verdi:

"Evet göreceksiniz. Çünkü ben çok seviyorum oynamayı çok seviyorum. Gördüğünüz gibi de oynayabiliyorum herhalde. Bir kupa daha aldım, inşallah diğer kupalara."dedi.

Bakmadan Geçme