Kıvanç Özcan: 'Bodrum'a Şampiyonluk Yakıştı'

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Final Serisi'nde şampiyonluğunu ilan eden Armada Praxis Yalıkavak Takımı'nın antrenörü kıvanç Özcan Hentbolhaber.net'e konuştu.

Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda rakibi Yenimahalle Belediyesi ile seri maç oynayan Armada Praxis Yalıkavak 3-1 galibiyetle şampiyonluğunu ilan etti.  Armada Praxis Yalıkavak Takımı antrenörü kıvanç Özcan Hentbolhaber.net'e konuştu.

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Şampiyonluk Etabı'nda Armada Praxıs Yalıkavak ve Yenimahalle Belediyesi dört serilik maçta, şampiyonluk için mücadele verdiler. 

Serinin dün oynanan son maçta, Armada Praxıs Yalıkavak 27-32 skorla kazanarak şampiyon oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen törende şampiyon Armada Praxis Yalıkavak'a kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ile THF Asbaşkanı Ediz Erkovan takdim etti. Ligi ikinci olarak tamamlayan Yenimahalle Belediyesi'ne ise madalya ve şiltlerini THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ve THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi.

'Bodrum'a Şampiyonluk Kupası Yakıştı'

Armada Praxis Yalıkavak'ın başarılı antrenörü Kıvanç Özcan, Hentbolhaber.net'e yaptığı açıklamada, "Kulübümüze bir kupa daha kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. 2023/2024 Kadınlar Hentbol Ligi'nin Şampiyonuyuz ve bu bize büyük bir mutluluk veriyor. Oyuncularıma, yönetimimize ve teknik ekibimde yer alan arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum, çünkü bu bir ekip başarısıdır. Bodrum'a şampiyonluk kupasının yakıştığını düşünüyorum ve umarım kupaların devamı gelir." şeklinde konuştu.
 

Kıvanç Özcan: 'Bodrum'a Şampiyonluk Yakıştı'Kıvanç Özcan: 'Bodrum'a Şampiyonluk Yakıştı'Kıvanç Özcan: 'Bodrum'a Şampiyonluk Yakıştı'Kıvanç Özcan: 'Bodrum'a Şampiyonluk Yakıştı'

Bakmadan Geçme