Kıvanç Özcan: Hentbol Olarak İzleyenleri Tatmin Etmemiş Olabiliriz!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabında güçlü rakibi Kastamonu Belediyespor'u saf dışı bırakan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü'nde Başantrenör Kıvanç Özcan açıklamalarda bulundu.

Armada Praxis Yalıkavak, Hentbol Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı Finalinde güçlü rakibi Kastamonu Belediyespor'u saf dışı bıraktı. Her iki maçı kazanarak 2-0'lık avantaj elde eden Muğla temsilcisinde Başantrenör Kıvanç Özcan, "Hentbol Olarak İzleyenleri Tatmin Etmemiş Olabiliriz!" dedi.

Özcan açıklamalarında şunları söyledi:

"Bizim için zor bir eşleşme oldu. İki takımda güçlü ve hedefi olan takımlar olarak görünüyordu ve iki takımın oyuncularını da tebrik etmek gerekir. Bu turu geçerek finale kalmamız camiamıza büyük mutluluk getirdi. Oyuna gelecek olursak hentbol olarak izleyenleri tatmin etmemiş olabiliriz. Özellikle skora baktığımızda etkili savunma yapamadık yine de büyük mücadele veren takımımızla gurur duyduk. Gerek sakatlıklarımızın olması gerekse oyunda inişli çıkışlı grafik çizmemize rağmen maçı hiç bırakmadılar. Bu yüzden onlara çok teşekkür ediyoruz. Şimdi aynı istek aynı mücadele ile finali oynayıp kupayı Bodrum'a getirmek istiyoruz. Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Yalikavak ailesine final hayırlı olsun." dedi.

Bakmadan Geçme