Kıvanç Özcan: Profesyonel Olarak Önümüzdeki Maça Bakmak Zorundayız!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda mücadele veren Armada Praxis Yalıkavak Takımının antrenörü Kıvanç Özcan, Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

Dün oynanan, Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda Yenimahalle Belediyesi'ne 31-35 skorla mağlup olan Armada Praxis Yalıkavak Takımı'nın antrenörü Kıvanç Özcan, mağlubiyet ve yarın oynanacak ikinci maça ilişkin önemli açıklamlarda bulundu. 

Yenimahalle Belediyesi ile oynadıkları müsabakada yaşanan çok sayıda pas hatasına dikkat çeken Kıvanç Özcan, "Kötü bir performans sergiledik. Yenimahalle daha istekliydi ve maçı aldı. Bu yüzden karşı tarafı tebrik ediyoruz. Her zaman kötü oynayacağımız diye bir kural yok. Yarın daha farklı bir performans sergileyeceğimize inanıyoruz ve maçı kazanmak için savaşacağız.

Önümüzde daha 4 maçımız var ve hedefimiz şampiyon olmak. Maçı kaybetmemiz bizi etkiledi ancak yarınki maça daha çok odaklanacağız. Bir profesyonel olarak önümüzdeki maça odaklanmak zorundayız." ifadelerini kullandı. 

Kazanan Takım Şampiyonluğunu İlan Edecek!

Seride ikinci maç, 21 Mayıs Salı günü saat 17.00'de aynı salonda oynanacak. 

Şampiyonluk Etabı final serisi beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanıyor. Seride üç maçı kazanan takım Kadınlar Süper Ligi Şampiyonu, diğer takım ise Kadınlar Süper Ligi İkincisi olacak.

Bakmadan Geçme