Konyaaltı Belediye fırtına gibi esmeye devam ediyor

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Sekizli Final müsabakalarında çeyrek finalin ilk eşleşmesinde rakibi Üsküdar Belediyesi'ni 44-33 mağlup eden Konyaaltı Belediyesi ilk yarı finalist oldu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda Sekizli Final müsabakalarında çeyrek finalin ilk eşleşmesinde rakibi Üsküdar Belediyesi’ni 44-33 mağlup eden Konyaaltı Belediyesi ilk yarı finalist oldu.

Bolu’daki Karaçayır Spor Salonunda oynanan maçın ilk yarısını 21-18 önde kapatan Konyaaltı Belediyesi, karşılaşmayı 44-33 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmada maçın oyuncusu ödülü Konyaaltı Belediyesi’nden Ceylan Aydemir’e verildi.

Maçın ardından hentbolhaber.net’e konuşan Birol Ünsal’ın açıklamaları şu şekilde:

“İlk yarıya adapte olamadık. Avrupa Kupasının rövanş maçı sonrası yorgunluk da mevcuttu. İkinci yarıda ise maçın ciddiyetinin farkına vararak savunmayı da iyi yaparak karşılaşmadan galip geldik. Amacımızın Türkiye Kupasını kazanmak olduğunu ifade edebilirim. Kazandığımız için mutluyuz.”

Karşılaşmanın en skorer isimleri kaydetmiş oldukları 8 sayı ile Konyaaltı Belediye Spor Kulübünden ALENA IKHNEVA olurken, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübünden de FATMA GÜL SAKIZCAN oldu.

Bakmadan Geçme