Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal'dan İlk Devre Değerlendirmesi

Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal: 'Türkiye Süper Ligi bizim açımızdan iyi geçti. Avrupa Kupası'nda hayal kırıklığı yaşadık.'

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ligin ilk devresini namağlup zirvede tamamlayan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nde Antrenör Birol Ünsal, değerlendirmelerde bulundu.

Oynadığı 10 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak ligin ilk devresini lider tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, attığı 377 golle en fazla gol atan takım olurken, kalesinde gördüğü 250 golle de ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, Türkiye’deki başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını söylerken, Avrupa arenasında hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Ünsal’ın açıklamaları şöyle: “Türkiye Süper Ligi bizim açımızdan iyi geçti. Namağlup bitirdik. İnşallah sezonu da böyle tamamlarız. Avrupa Kupası’nda hayal kırıklığı yaşadık, bize yakışmayan bir şekilde elendik. Önümüze bakacağız. Türk hentboluna ve Antalya sporuna katkı sunmaya devam edeceğiz.”

‘Devre Arasında Transfer Olmayacak’

Ünsal: “Hedefimiz hem Türkiye Kupası’nı kazanmak hem de Süper Lig şampiyonu olmak. Kadromuz, potansiyelimiz bunu yapabilecek güçte. Devre arasında herhangi bir transferimiz olmayacak. Şu anki oyuncu kadromuzdan memnunuz, yola bu şekilde devam edeceğiz.”

Ünsal son olarak: “Konyaaltı Belediyesi olarak ligimizde yer alan tüm takımların yeni yılını kutluyor, başarılar diliyoruz.”

Bakmadan Geçme