Konyaaltı Belediyespor'un Kritik Mücadelesi Öncesi Disiplin Kurulun'dan Önemli Karar

Hentbol Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı Konyaaltı Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor maçı öncesi Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu önemli bir karara imza attı. Detaylar haberimizde!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 2023-24 sezonu Şampiyonluk Etabı'nda bugün Konyaaltı Belediyespor ilk maçta mağlup olduğu Yenimahalle Belediyespor'a karşı kritik bir müsabakaya çıkacak.

Bugün Saat:19.00'da oynanacak olan müsabaka öncesi Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Konyaaltı Belediyespor Başantrenörü Birol Ünsal'a tedbir kararı aldı.

THF Disilin Kurulu'nda yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu 11 Mayıs 2024 tarihinde tüm üyelerin katılımı ile çevrimiçi olarak toplanmış ve aşağıdaki karar alınmıştır:

1- E.2024/34
10.05.2024 tarihinde oynanan Konyaaltı Bld. – Yenimahalle Bld. Kadınlar Süper Lig Play-off mücadelesi sırasında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili hakem ve gözlemci raporu incelenmiş, yapılan değerlendirme sonucunda Konyaaltı Bld. Görevlisi Birol Ünsal’ın SAVUNMASININ İSTENMESİNE ve ilgili kişi hakkında THF Ceza Talimatı hükümlerince tedbir uygulanmasına,

Oybirliği ile karar verilmiştir."

Bu karar doğrultusunda Başantrenör Birol Ünsal, bugünj oynanacak olan müsabakada takımın başında yer alamayacak.

 

Bakmadan Geçme