Ligi 6. Bitiren Bursa Belediyesi'nden İlk Açıklama: 'Görele Hak Etti ve Kazandı'

2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nda 5'incilik ve 6'ıncılık maçlarında, seriyi 2-1 geride kapatan Bursa Büyükşehir'in antrenörü Merve Yılmaz, Hentbolhaber.net'e konuştu.

Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nda Görele Belediyesi ile 3 serilik maç oynayan ve seriyi 2-1 yenilgiyle 6.ncı olarak ligi tamamlayan Bursa Büyükşehir'in antrenörü Merve Yılmaz, Hentbolhaber.net'e değerlendirmede bulundu.

Merve Yılmaz, Hentbolhaber.net'e yaptığı değerlendirmede:

"Karşı takımı tebrik ediyorum, çünkü iyi bir performans sergilediler. Bizim için ligi daha iyi bir sıralamayla bitirme ve Avrupa'da mücadele etme fırsatı büyük önem taşıyordu. Ancak hedefimize ulaşamadık ve ligi 6. sırada tamamladık.

'Görele Hak Etti ve Kazandı'

Bu sezon kulüp olarak Süper Lig'e ilk adım atmamızı büyük bir başarı olarak görüyorum. İlk devrede play-off'lara kalabilmek için mücadele ederken, ikinci devrede altıncı sıradan yukarılara çıkma hedefimiz vardı. Ligdeki ilk sezonumuz olmasına rağmen, takımın gösterdiği performansı takdir ediyorum. Sakatlıklar da performansımızı etkiledi. Bir oyuncumuz, kırık parmağına rağmen sahaya çıktı. İki önemli oyuncumuz da sakatlıklarına rağmen takıma katkı sağlamak için mücadele etti. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Sonuç olarak, söyleyecek çok fazla bir şey yok. Görele hak etti ve kazandı." dedi.

Bakmadan Geçme