Mehmet Ali Binen: 'Avantajlıydık, Rahat Bir Galibiyet Oldu'

2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nda 5'incilik ve 6'ıncılık maçlarında, seriyi 2-1 önde kapatan Görele Belediyesi'nin antrenörü Mehmet Ali Binen Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nda rakibini 2-1 yenen Görele Belediyesi'nin antrenörü Mehmet Ali Binen, Hentbolhaber.net'e değerlendirmede bulundu.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı 5/6'lık seri maçlarda rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne karşı 2-1 üstünlük sağlayan Görele Belediyesi'nin antrenörü Mehmet Ali Binen, Hentbolhaber.net'e konuştu.

Görele Belediyesi, lig 4/5'incilik maçları için Kastamonu Belediyesi ile karşılaşacak. 

'Tempolu ve Rahat Geçti'

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne karşı daha avantajlı olduklarını belirten Binen, "Bir sezon boyunca aynı takımla ilerledik, Bursa devre arasında takımını oluşturdu. Bu nedenle daha avantajlıydık. Üç maç bizim için oldukça tempolu ve rahat geçti.

'Sakatlıklar Rahat Galibiyet Alamamıza Neden Oldu'

Bursa'da oynadığımız maçta, Bursa Takımı'nın oyuncularında yaşanan sakatlıklar rahat bir galibiyet almamıza neden oldu. Üç maç boyunca oyuncuların gösterdiği performanslardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, hentbol için de güzel bir olay yaşandı. Seyirci kapasitesinin üstünde, salonun kapasitesinin üstünde üç maçta gerçekten çok ciddi bir taraftar desteği vardı." diye ekledi.

Binen, "Biz, dördüncülük ve beşincilik maçlarını oynamak için sezon başından beri hedefe kilitlenmiş durumdaydık." ifadelerini kullandı.
 

Haber Servisi

Bakmadan Geçme