Mehmet Ali Binen: 'Kötü oynadığımız bir maçı kazanmasını bildik'

Görele Belediyesi Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet Ali Binen, Hentbolhaber.Net'e ilk iki haftanın değerlendirmesini yaptı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi, ikinci hafta maçları ile hız kesmeden devam ediyor.

Sezonun ikinci haftasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü evinde Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü misafir etti. İlk yarı konuk ekibin 12-14 skorluk üstünlüğü ile geçerken maç sonunda da sahadan mutlu ayrılan taraf 21-23 skorluk galibiyeti ile Görele Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Sezona üst üste iki galibiyet ile başlayan Görele Belediyesi’nin antrenörü Mehmet Ali Binen, maç sonunda her iki haftada oynamış oldukları maçları değerlendirdi.

Binen’in ifadeleri ise şu şekilde: “ Üsküdar maçı, sezonun ilk maçıydı. Kendi evimizdeydi. Maçı mutlak kazanmak zorundaydık. Kendi adımıza gayet güzel geçti. Maçta da çok iyi oynadık. 34-31 skor ile galip geldik. Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum. Sezonun ikinci maçında ise Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile deplasmanda mücadele ettik. Kötü oynadığımız bir maçı kazandığımız için mutluyum. Belirtmek gerekir ki bugün her iki takımın kalecisi çok iyiydi. Topları iyi kullanan bizim takım olduğu için maçı kazanmasını bildik. Takımımı kutluyorum. Bursa takımı da çok genç bir grup. Onları da sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Bizim şu an takımda sakat oyunlarımız mevcut. Sakat oyunlarımız da iyileşince ekim ayından sonra çok daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum.”

Bakmadan Geçme