Mehmet Fatih Işık: 'Hedeflerimiz doğrultusunda ligde emin adımlarla ilerliyoruz'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün Başantrenörü Mehmet Fatih Işık, değerlendirmelerde bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HETBNOLHABER.NET- Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu 22.Hafta maçlarının oynanması ile tamamlandı. 6 Mayıs tarihinde MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi Spor Kulübü ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi takımı karşılaştı. İlk yarıyı 7- 19 skor ile önde kapatan konuk ekip, sahadan 23-35 skorluk galibiyet alarak ligi ikinci sırada tamamladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün Başantrenörü Mehmet Fatih Işık, maç sonunda düşüncelerini hentbolhaber.net’e aktardı.

Işık’ın sözleri şu şekilde: “Yoğun geçen bir sezon geçirdik. Tüm oyuncularımı başarılarından dolayı öncelikle kutluyorum. Sezon başında hedeflediğimiz bir yerde ligi ikinci tamamladık. Sezonun son maçını da iyi bir oyunla bol rotasyonlu bir şekilde galip gelerek tamamladık. Hedeflerimiz doğrultusunda ligde emin adımlarla ilerliyoruz. Play-offtaki rakibimiz Mihalıççık Spor Kulübü oldu. Deplasmandaki maçtan avantaj yakalayıp kendi evimize bu başarımızı taşımayı hedefliyoruz. Sezon başından bu yana desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Play-off süreci sekiz takım için de şampiyonluk yolunda bir mücadele şeklinde olacak. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Güzel mücadeleler hentbol severleri bekliyor. Az hata yapan iyi oynayan hedefe ulaşacak”

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Play-Off 1.Tur’unda 11 Mayıs 2023 Perşembe günü Mihalıççık Spor Kulübü’ne konuk olacak. Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda mücadele Saat 17.00’de başlayacak.

Bakmadan Geçme