Mesut Ilgın: 'Güzel Bir Mücadele Ortaya Koyduk'

Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 19.Haftasında Beykoz Belediye Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü mücadelesi oynandı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 19.Haftasında Beykoz Belediye Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü mücadelesi oynandı. Çamlıca Spor Salonunda oynanan maçın ilk devresini Beykoz Belediyespor 23-16 önde tamamlarken, maç sonunda da yüzü gülen taraf 41-35 skorluk galibiyet ile Beykoz Belediye Spor Kulübü oldu.

“Seçimlerde Kullanılacağından Dolayı Sahamız Kapatıldı”

Beykoz Belediye Spor Kulübünün antrenörü Mesut Ilgın galibiyet ile alakalı olarak düşüncelerini Hentbolhaber.Net ile paylaştı.

“Takım olarak düzenli bir antrenman gerçekleştiremediğimizden dolayı maç öncesinde bir çekincemiz vardı. Yüksek Seçim Kurulu, 14 Mayıs seçim günü için 1 ay öncesinden seçimlerde kullanılacağından dolayı sahamızı kapattı. O sebeple sağlıklı bir şekilde antrenman gerçekleştiremiyoruz. Düzenli bir çalışma periyodumuz bulunmuyor. İstanbul’da da bu durum haricinde zaten salon sıkıntısı vardı. Olan salonlar da çok uzak yerdeler. Takım olarak Türkiye Kupasına giderken de salonumuz kapalıydı. Beşiktaş takımına da bizlere uygun günlerde salonlarını verdikleri için teşekkür ediyoruz. Bu durum nereye kadar böyle sürecek bilemiyorum. En büyük endişemiz bu durumun takımı olumsuz yönde etkileyecek olması; çünkü antrenman olamayacağından dolayı takımın kondisyonu düşebilir. Takım içinde uyumu bozulacağından çekiniyoruz. Maç özelinde de şunları söyleyebilirim. Her şeye rağmen takım özellikle savunmada güzel bir direnç gösterdi. Tüm oyuncularımıza maçta oynama fırsatı verdik. Hızlı hücumlarla ilk yarıyı da önde tamamladık. Stressiz güzel bir galibiyet aldık. Ligi lider tamamlamak istiyoruz.”

 

 

Bakmadan Geçme