• Haberler
  • Arşiv
  • Mesut Ilgın: 'Hedefimiz, ligi ilk dört sıralaması içinde bitirmekti”

Mesut Ilgın: 'Hedefimiz, ligi ilk dört sıralaması içinde bitirmekti”

Beykoz Belediyespor Başantrenörü Mesut Ilgın, 'Ligi, hedeflediğimiz yerde bitirdik'

TUĞBA AKKESEN / HNTBOLHABER.NET –  Hentbol Erkekler Süper Ligi, 26. haftasında Beykoz Bld. Spor Kulübü ile Spor Toto Spor Kulübü Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçın sonunda 25-22 skor ile gülen taraf Beykoz Bld. Spor Kulübü oldu.

Beykoz Bld. Spor Kulübü Başantrenörü Mesut Ilgın Hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı.

“Ligi, hedeflediğimiz yerde bitirdik”

Ilgın, “Hedefimiz, ligi ilk dört sıralaması içinde bitirmekti. Avrupa Kupalarına katılım sağlamayı amaçlamıştık. Bu isteklerimizi de başardık. Mutluyuz. Emeği geçen federasyondan, hakemlerden, salon görevlilerinden herkese teşekkür ederiz. Şimdi ki hedefimiz ise Türkiye Kupası. Ligi ilk dört sıralamada bitiren takımların da gözü Türkiye Kupasına çevrilmiş durumdadır. Türkiye Kupası maçlarının şimdiden çok keyifli olacağını söyleyebilirim. Hentbol severleri güzel karşılaşmalar bekliyor. Beykoz’un şu zamana kadar kupası yok. O yüzden herkesten çok daha fazla kazanmayı istiyoruz. Kupayı evimiz götürmek istiyoruz.”

Beykoz Bld. Spor Kulübü oynamış oldukları 22 maçtan 18 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak toplamda 37 puan ile ligi ikinci sırada tamamladı.

Bakmadan Geçme