Mesut Ilgın: “Kazandığımız için mutluyuz”

Beykoz Belediyespor’da mutluluk hakim.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi, 25. Haftasında Beykoz Bld. Spor Kulübü, Eskişehir Orman Spor Kulübü’ne konuk oldu. Porsuk Spor Salonu’nda oynanan maçı Beykoz Bld. Spor Kulübü 28-30 skor ile kazanarak sahadan galip ayrıldı.

Takımının galibiyet almasını, hentbolhaber.net’e değerlendiren başarılı antrenör  Mesut Ilgın’ın şunları söyledi:

“Güzel bir maç gerçekleşti. Kazandığımız için mutluyuz. Ligi ikinci bitirebilmemiz için önemli maçtı. Puan kaybetmemeyi amaçlıyorduk. Önemsediğimiz bir maçtı. Zor bir maç oldu. Eskişehir Orman Spor Kulübü’nden Ramazan Döne iyi bir performans sergiledi. 14 sayı kaydeden oyuncu bizi çok zorladı. Ancak kazanmasını bildik. Orman Spor’u tebrik ediyorum mücadelesinden dolayı.”

22 Mayıs tarihinde kendi evinde Spor Toto Spor Kulübü’nü ağırlayacak olan Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün hazırlıklarına tam gaz ettiğini ifade ederek sözlerine şu şekilde devam eden Ilgın ligde ilk iki içinde kalmak adına önemli bir maç olacağını aktararak sözlerine şu şekilde devam etti : “Spor Toto maçı bizim için çok önemli. Kazanmak istiyoruz. İlk maçta berabere kalmıştık, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz.”

Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün, Eskişehir Orman Spor maçı karşısındaki en skorer oyuncuları 6 sayı ile Ozan Erdoğan olurken, Erdoğan’ı 5 sayı ile İlkan Keleşoğlu takip etti.

 

Bakmadan Geçme