Mesut Ilgın: 'Süper Kupa'yı çok istiyoruz'

2022-2023 sezonunda Erkekler Süper Liginin şampiyonu Beykoz Belediyesi Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 sezonunda Erkekler Süper Liginin şampiyonu Beykoz Belediyesi Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Mesut Ilgın: 'Süper Kupa'yı çok istiyoruz'

Son şampiyon ünvanı ile 2023-2024 sezonuna başlayacak olan Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı başantrenörü Mesut Ilgın, bu yıl için  hedeflerini hentbolhaber.net’e özel açıkladı.

Ilgın, lig başladıktan sonraki hedeflerinin 27 Eylül tarihinde Beşiktaş ile oynayacakları THF Süper Kupa’yı kazanmak olduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Yeni sezon erken açılıyor. Süper Lig çok geç bittiği için geçen yılın stresini atmaları adına sporcularımıza izin verdik. Normalde hazırlık sezonu daha uzun olurdu. Bu yıl daha kısa oluyor. Tüm takımların programı gibi bizlerin de antrenmanları yoğun geçiyor. 2 aylık periyodu 45 güne sığdırmaya çalışıyoruz. 17 Temmuz’da hazırlıklarımıza başladık Takımı, ağustos sonuna hazır etmeyi hedefliyoruz. 27 Eylül tarihinde oynayacak olduğumuz THF Süper Kupa’yı kazanmayı çok istiyoruz.”

Avrupa Kupası’nda da Belçika takımı HC Vise BM ile 14-15 Ekim’de İstanbul’da oynayacak oldukları karşılaşma için de düşüncelerine başvurduğumuz Ilgın, şu açıklamaları kullandı: “Takımı çok araştıramadık. Birkaç tane takımın videosunu izledim. Geçen seneki takıma birkaç takviye yapıldığını öğrendik. Geçen seneki takıma bakarsak dişimize göre bir rakip diyebilirim.”

 

Bakmadan Geçme