Milli Hentbolcu Muhtar Adayı

Uşak'ın Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığı için Milli Hentbolcu aday oldu. Türkiye Kadınlar Süper Ligi, 1.Ligi ve 2.Liginde bir çok takımın formasını başarılı bir şekilde temsil eden Milli Hentbolcu, Uşak'ın Kurtuluş Mahallesi sakinlerine adaylığını açıkladı. Detaylar Haberimizde!

Uşak'ın sevilen isimlerinden biri olan ve profesyonel spor kariyerinin yanı sıra bireysel gelişim antrenörlüğü de yapan, Kurtuluş Mahallesi sakinlerine seslenen Mesude İnceefe muhtar adaylığını açıkladı.

Lise eğitimini İstanbul Doğa Koleji'nde tamamlayan Mesude İnceefe, 16 yaşında profesyonel spor hayatına adım atarak birçok önemli kulüpte yer aldı. Sırasıyla Doğa Koleji, İstanbul Emniyetgücü, Ardeşen GSK, Kastamonu Belediye SK, Uşakspor, Polatlı Belediye SK, Eskişehir Koleji, Mardin Büyükşehir Belediye SK, Konyaaltı Belediye SK, İstanbul Maltepe SK, Gaziantep Nurdağı Hem ve en son olarak Tekirdağ Ces SK kulüplerinde forma giydi.

Milli Takım dahil Türk Milli takımlarında Türkiye'yi başarıyla temsil eden İnceefe, Kurtuluş Mahallesi'nde yaşayan her bireyin sorunlarına odaklanarak mahallenin sosyal ve yaşanabilir sürecine katkı sağlamayı hedefliyor.

hentbolhaber.net

Evli ve bir çocuk annesi olan Mesude İnceefe, 31 yaşında ve ileri düzeyde İngilizce biliyor. Kendisini güçlü ve dürüst bir ekip ile mahalle için hizmet etmeye adayan İnceefe, oğlu Ümit ile, babası Ümit İnceefe'nin mirasını yaşatmaya devam edecek.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Kurtuluş Mahallesi için umut dolu sözlerini paylaşan Mesude İnceefe, 2024 Yılı Mart Yerel Seçimleri için hayırlı temennilerde bulundu ve seçimlerin ülke, il ve mahalle için olumlu sonuçlar getirmesini diledi.

Sevgi, sağlık ve mutlulukla geçen bir yıl dileyen İnceefe, Kurtuluş Mahallesi için heyecanla çalışmalara başlayacağını ifade etti.

 

Bakmadan Geçme