Milli Takım antrenörlerimiz neler söyledi?

Milli Takım Antrenörlerimiz açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- U17 Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası İkinci Klasmanı, 5-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Türkiye Hentbol Federasyonu ev sahipliğinde Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda düzenleniyor.

U17 Kızlar Avrupa Şampiyonasında A grubunda 5 Ağustos tarihinde iki maç oynandı. U17 Kız Milli Hentbol Takımımız, Büyük Britanya’yı 33-26’lık skorla yendi.

Maç sonunda THF medya ekibine verdiği demeçte U17 Milli Takım başantrenörü Serkan İnci, şu ifadeleri kullandı: “Sporcu arkadaşlarımı can-ı gönülden kutluyorum öncelikle. İlk maça galibiyetle başladık. Genellikle ilk çıkılan maçlar heyecanlı olabiliyor. Mümkün olduğunca tüm oyuncularımızı rotasyonlu bir şekilde, eşit sürelerde oynatmak istedik. Gelecek adına neleri yapabiliriz tarzında bazı şeyleri görmek istedik. Dolayısıyla bu maç sonunda da değerlendirmelerimizi yapacağız. Önümüzdeki maçlarda rakiplerimizi de değerlendirerek ona göre hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz. Takımımızı tekrardan tebrik ediyorum.”

Milli Takım antrenörlerimiz neler söyledi?

Maçı takip eden A Milli Erkek Hentbol Takımının başantrenörü Okan Halay da maç sonunda hentbolhaber.net’e  özel olarak düşüncelerini şu şekilde aktardı: “U17 Kızlar Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyoruz. Gerçekten çok güzel bir organizasyona ev sahipliğimizi yaptığımızı ifade edebilirim. Yenilenen salonumuzda, çok güzel bir ambiyansla ilk gün maçlarını bitirdik. Şimdi de çok güzel bir konserle bunu taçlandıracağız. İnşallah, turnuvanın sonunda kızlarımız hedefine ulaşmış olur.”

Bakmadan Geçme