Mücahit Özalp: 'Takımım Ligde kaldığı ve benim de katkım olduğu için mutluyum'

Mihalıççık Spor Kulübü oyuncusu Mücahit Özalp, 'Hedefim gol kralı olmaktı'.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonundaki, gol krallığı da oynanan maçlar sonucunda netlik kazandı.

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Samet Kanberoğlu 172 gol sayısı ile zirvedeki yerini korurken, ikincilik sıralamasında isimler değişti. Mihalıççık Spor Kulübü oyuncusu Mücahit Özalp,  167 gol sayısı ile 164 gol sayısı üreten Serhat Yahşi’den ikincilik sıralamasını aldı.

Mihalıççık Spor Kulübü oyuncusu Mücahit Özalp gol krallığı yarışında ikinci sırada olmasını şu şekilde değerlendirdi: “Öncelikle çok mutluyum. Hedefim; gol kralı olmaktı. Ligi, kendi adıma zirvede tamamlamak istiyordum. Hayırlısı buymuş. Takımımız ligde kaldığı ve bu duruma benim de bir katkım olduğu için mutluyum. Play-off mücadelesinde de Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile eşleştik. Karşımızda tecrübeli bir takım var. Evimizdeki ilk mücadeleyi kazanmak istiyoruz.”

Mihalıççık Spor Kulübü, Play-Off 1.Tur’unda 11 Mayıs 2023 Perşembe günü  Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda mücadele Saat 17.00’de başlayacak.

 

Bakmadan Geçme