Müjdat Özcan: 'İlk maçımızı kazandık'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün antrenörü Müjdat Özcan, hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi, 27 Ağustos’ta başlayan heyecanlı ve mücadele dolu maçlar ile başladı.

Sezonun ilk maçı 27 Ağustos tarihinde saat 12:00’de, Rize Belediyesi Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü arasındaki mücadele ile başladı.

Rize Güneysu Spor Salonu’nda başlayan mücadelenin ilk yarısını ev sahibi Rize Belediyesi Spor Kulübü 12-11 üstün kapattı.

İkinci yarıya maçı kazanma isteği ile başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ilk deplasman maçından 25-28 üstün ayrılarak sezona güzel bir başlangıç yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün antrenörü Müjdat Özcan, hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu. Özcan, takımın yol anında çok yorulduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Yol bizleri çok yordu. İki aktarma ile Rize’ye vardık. Maçın öğlen saatlerinde olması aynı zamanda Rize’nin de nemli ve basık havası oyuncuları etkiledi. Sporcular haliyle erken yoruldular. İlk yarıya kötü bir başlangıç yaptık. Müsabakanın ikinci yarısında da toparlandık ve öne geçtik. Sonuç olarak ilk maçımızı kazandık.  İlk maç özelinde takımın performansından çok memnun değilim. Ancak bir şeyler söylemek için çok erken. Lig uzun. Müsabakaları oynadıkça her şey yoluna girecektir. Takıma yeni gelen transferlerin uyum süreci de haliyle olacak.Rize Belediyesi Spor Kulübü’nü de ortaya koymuş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Maçı kazanmak için çok iyi mücadele gösterdiler. Kendilerine başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme