Müjdat Özcan: 'Rahat bir maç oldu'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden farklı skorla kazanılmış galibiyet, yüzleri güldürdü.

Müjdat Özcan: 'Rahat bir maç oldu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi ikinci hafta maçları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Eskişehir Yunus Emre Spor Kulübü mücadelesi ile devam etti.

Sezonun ikinci haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, kendi evinde Yunus Emre Spor Kulübü’nü ağırladı.

Maçın ilk yarısından itibaren sahada üstünlük kuran ev sahibi ekip, ilk yarıyı 22-9 gibi bir farkla kapattı.

İkinci yarıda da genç oyunculara sahada oynama performansını sunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü kendi evinden 41-29 skorluk galibiyet alarak yeni sezonda ikide iki olacak şekilde bir galibiyetlik serisi oluşturdular.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün antrenörü Müjdat Özcan, hetbolhaber'e değerlendirmelerde bulundu.

Özcan, kazanmış oldukları galibiyet için takım olarak mutlu olduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizim adımıza sevindiriciydi bu galibiyeti almış olmak. Rahat bir maç olduğunu söyleyebilirim. Kalecimiz Ata’nın performansı çok iyiydi özellikle. İlk yarı 9 gol yedi sadece. Ata’nın performansı farkı açmamızdaki temel etken diyebilirim. Açılan farktan dolayı oyunu kontrolümüz altında tutmak istedik. İkinci yarı rakip hızlı ataklarla ilerledi. Pozisyon da buldular. Ancak ilk yarıdan gelen fark çok fazlaydı. Böyle bir fark bulmuşken genç oyuncularımız da ikinci yarı sahada mücadele etti. Onlar için de mutluyum. 10 Eylül’de deplasmanda son şampiyon Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Çok iyi bir takım. Oturmuş bir oyun kurguları var. Çok iyi bir antrenörlere sahipler. Benim de ligde izlemekten keyif aldığım bir takım. Çok zor bir maç olacak. Biz kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Takımıma güveniyorum.”

Bakmadan Geçme