Nilüfer'de Gece Yarısı Şok Açıklama

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekibi Nilüfer Belediyespor'dan gece yarısı şok bir açıklama geldi. Kadroda yer alan 11 sporcu ile yollar ayrıldı. Nilüfer Belediyespor'da 11 sporcu ile yolların ayrılmasındaki sebep ne? Detaylar haberimizde.

Süper Ligin tesisi ve altyapısı ile en örnek kulüplerinden biri olan Nilüfer Belediyespor son dakika açıklamasına imza attı.

11 Hentbolcu İle Yollar Ayrıldı

Nilüfer Belediyespor sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

"Spor; insani değerlerin yüceltildiği, belirli ölçüde güç ve beceri gerektiren ve evrensel kuralları olan yarışmalı ve eğlenceli bir etkinliktir.
Sporda ahlak ise ; Sporcunun kendisine, rakibine, hakemlere, spor severlere ve kamoyuna saygıya dayanan bir hayat görüşüdür. Her ne pahasına olursa olsun kazanmasını reddetmektir.
Maalesef, geldiğimiz noktada spora böyle bakan bir kulüp anlayışımıza ilişkin altyapılarımızda sayısız oyuncu yetiştirdiğimiz ve Hentbol camiasına kazandırdığımız sayısız oyuncularımızla 24 senedir hizmet ettiğimiz Hentbol branşımızda üzülerek belirtmek isteriz ki ; bazı oyuncularımızın imzaladıkları sporcu sözleşmesinin eki niteliğinde olan Disiplin ve Ceza yönetmeliğimizin 15. Maddesinde de belirtildiği üzere; bazı maddelerinin ihlal edilmesi neticesinde aşağıdaki sporcular ile yönetim kurulumuzun almış olduğu karar neticesinde sözleşmelerini tek taraflı fesih etmiş bulunmaktayız.

1. Ali Karadut
2. Savaş Beyhan
3. Egemen Çakır
4. Mehmet Ali Karadurmuş
5. Muhammed Yaşar
6. Veysel Topdemir
7. Gökhan Şanlı
8. Sarp Seymen
9. Emre Engin
10. Oleksandr Tıukın
11. Doğukan Keser

Ligimizin kalan maçlarına adı geçmeyen sporcularımızla , ara dönemde yapacağımız transferlerle, ve de alt yapıdan yetişen sporcularımızla devam edeceğimizi bildirir, tüm taraftarlarımızı takımlarına destek olmaya davet ediyoruz."

Yorumlar 1
Dolapdereli Sabri 16 Aralık 2023 20:46

Gizlenenecek bi şey yok. Bahis oynamış hepsi.Bizim mekana da bekleriz gençler. Özgür diye bi arkadaşımızın nezih bi mekanı var.

Bakmadan Geçme