Nilüfer'in Gözü Kara! Beşiktaş'a Bileniyorlar!

Nilüfer Belediyespor Başantrenörü İlknur Kurtuluş, finalde Beşiktaş'ı devirip kupayı tekrar Bursa'ya götürme hedefinde olduklarını ifade etti.

HDI Sigorta THF 50. Yıl Federasyon Kupası erkekler yarı finalinde İstanbul Gençlikspor’u 27-26 yenerek finalde Beşiktaş’a rakip olan Nilüfer Belediyespor’da büyük mutluluk yaşanıyor.

Nilüfer Belediyespor Başantrenörü İlknur Kurtuluş, oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade ederek kupayı tekrar Bursa’ya götürmek istediklerini söyledi.

Nilüfer'in Gözü Kara! Beşiktaş'a Bileniyorlar!

Yarı final maçının ardından kısa bir açıklama yapan Kurtuluş, “Maçın zorlu geçeceğini zaten biliyorduk. İstanbul Gençlikspor bizi ligde şampiyonluktan eden bir takımdı. Rakibimizi kutluyorum. Sporcularımı da özverili çalışmalarından ve son topa kadar mücadele etmelerinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah Beşiktaş’ı yenip kupayı tekrar Bursa’ya götürmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
00905454021976
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!