• Haberler
  • Arşiv
  • Okan Gültekin: 'Ligde, çok daha üst sıralarda yer alabilirdik'

Okan Gültekin: 'Ligde, çok daha üst sıralarda yer alabilirdik'

Nilüfer Belediyespor Başantrenörü Okan Gültekin,'Ligde, çok daha üst sıralarda yer alabilirdik'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi, Beşiktaş Spor Kulübü’nün şampiyon olması ile birlikte 2021-2022 sezonu da tamamlanmış oldu.

Ligde oynamış oldukları 22 maçtan 12 galibiyet, 0 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak toplamda 24 puan ile ligi altıncı sırada tamamlayan Bursa temsilcisi Nilüfer Bld. Spor Kulübü’nün antrenörü Okan Gültekin hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu. Sezonu değerlendiren Gültekin şunları söyledi:

“Ligde, çok daha üst sıralarda yer alabilirdik”

“Ligi, çok daha iyi yerlerde tamamlayabilirdik. Bazı maçlarımızı kaybetmemiş olsaydık sıralamada çok daha üstlerde yer alabilirdik. Ancak bu bütçe ve bu oyuncu profili ile iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Takımıza birkaç oyuncu transferinde bulunduk. Bu transferleri açıklamak için Türkiye Kupası maçlarının bitmesini bekliyoruz.”

Son maçta kendi sahalarında oynamaları beklenen Nilüfer Belediyespor’un,  Beşiktaş Spor Kulübü ile oynadıkları maçın Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanması için de Gültekin düşünceleri şu şekilde oldu:

“Hentbolun, ülkemizdeki gelişimine katkıda bulunmak için bu durumu destekledik. Beşiktaş Spor Kulübü’nün şampiyonluk kupasını kendi sahasında almasının, hentbolun değerini arttıracağını düşündük. Hentbolun gelişimine ve tanıtımına katkıda bulunacağını düşünerek bu şekilde karar aldık. Beşiktaş Spor Kulübü’nü de şampiyonlukları için tebrik ediyorum.”

Bakmadan Geçme