Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Birinciliği Yarı Final Maçları Tamamlandı!

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Hentbol Gençler (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği müsabakaları grup maçları ve yarı final maçları Kastamonu'da oynandı. Final maçları ise yarın tamamlanacak.

Kastamonu'nun ev sahipliğini yaptığı Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Birinciliği'nde grup maçları tamamlandı. Atatürk Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen grup maçlarının ardından yarı final heyecanı bugün Merkez Spor Salonu'nda devam etti.

Yarı Final Maçları Oynandı

Kızlar ve Erkeklerde A ve B grupları olmak üzere İki grupta düzenlenen Türkiye Birinciliği'nde grup aşaması sona erdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, yarı finalde diğer grubun ilk iki takımıyla karşılaştı.

Bu çapraz eşleşmeleri sonucunda bugün Merkez Spor Salonu’nda oynanan yarıfinal maçlarında erkeklerde İstanbul Özel Ataşehir MBA Anadolu Lisesi ile Batman Farabi Anadolu Lisesi saat 10.30'da kozlarını paylaşırken, kızlarda ise Adana Özel Eral Anadolu Lisesi ile Kastamonu Pervaneoğlu Ali MTAL saat 12.00'de sahaya çıktı. Ayrıca, erkeklerde Adana Yehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi ile Isparta Gülkent Anadolu Lisesi saat 14.00'te mücadele ederken, kızlarda İstanbul Özel Cent Koleji ile Elazığ OSB MTAL saat 16.00'da karşı karşıya geldi.

Final Maçları Yarın 

Yarı final mücadelelerinin ardından alınacak sonuçlara göre yarın Merkez Spor Salonu'nda erkeklerin finali saat 10.30'da, kızların finali ise saat 14.00'te oynanacak. Üçüncülük müsabakaları ise Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Erkeklerin üçüncülük karşılaşması saat 09.30'da başlarken, kızların mücadelesi saat 12.00'de başlayacak.

Hem erkeklerin hem de kızların final karşılaşmaları TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme