Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Hentbol Genç Erkekler Türkiye şampiyonu, rakibini 36-23 mağlup eden İstanbul Özel Ataşehir MSA Lisesi oldu.

Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Özel Ataşehir MSA Lisesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda rakibi, Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi'ni  36-23 yenerek şampiyon oldu.
 
Kastamonu'nun ev sahipliği yaptığı, Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda Erkekler final maçı Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi ile İstanbul Özel Ataşehir Modern Bilimler Akademisi Andolu Lisesi arasında oynandı.

TRT Spor'da canlı olarak yayınlanan heyecan dolu maç saat 10.30'da başladı. Maç 36-23 skorla sona erdi ve geçen yılki Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Şampiyonu olan İstanbul Özel Ataşehir MSA (Modern Bilimler Akademisi) Lisesi bir kez daha şampiyonluğa ulaştı. 

Rakibine 13 sayı farkla galip gelen ve Türkiye şampiyonluğu için 8 takımla mücadele eden takım ise Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi oldu. 

Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda, 3. olan İstanbul Gülkent Anadolu Lisesi ve 4. olan Batman Farabi Anadolu Lisesi ise başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

Madalyalar Takdim Edildi

Maçın ardından takımlara madalyalar verilmeden önce İstanbul Özel Ataşehir MSA Lisesi takımının 16 numaralı oyuncusu Muhammet Özgün, en değerli oyuncu seçildi. Müsabakalar boyunca gösterdiği üstün performansla herkese kaleciliğini kanıtlayan Muhammet Özgün'e bu ödül verildi. 

Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda 4. olan takım Batman Farabi Anadolu Lisesi'ne, okul müdürleri ve Şube Müdürü Engin Kaya tarafından madalyaları takdim edildi. 3. olan takım İstanbul Gülkent Anadolu Lisesi'ne ise madalyalarını Okul Sporları Daire Başkanı Samet Atilla taktim etti.

Rakibine 13 sayı farkla mağlup olan 2. takım Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi'ne ise madalyaları Kastamonu İl Eğitim Müdürü Hasan Gümüş tarafından verildi. 

2023-2024 Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu olan İstanbul Özel Ataşehir MSA Lisesi'ne ise madalyalarını Okul Sporları Daire Başkanı İlhan Demir tarafından takdim edildi.
 

Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

Bakmadan Geçme