• Haberler
  • THF
  • Osmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu Düzenlendi

Osmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu Düzenlendi

Merkez Hakem Kurulu tarafından 8-10 Şubat 2024 tarihleri arasında Osmaniye'de düzenlenen Hentbol Aday (Saha-Masa) Hakem ve Gözlemci Kursu gerçekleştirildi.

Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Hentbol Aday (Saha-Masa) Hakem ve Gözlemci Kursu, 8-10 Şubat 2024 tarihleri arasında Osmaniye'de gerçekleştirildi.

Kursa, 12'si kadın ve 24'ü erkek hakem adayı ile 3'ü erkek ve 1'i kadın gözlemci adayı olmak üzere toplamda 40 kursiyer katıldı. Osmaniye ilinden olduğu kadar, Adana, Gaziantep, Hatay, Ankara gibi illerden de katılım sağlandı.

Kursun açılışı, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ile Samet Aybaba Spor Lisesi Müdürü ve aynı zamanda Hentbol İl Temsilcisi olan Aylin Loş Başlamışlı tarafından gerçekleştirildi.

MHK üyeleri Kamil Dikici ve Ali Şahin'in eğitmen olarak görev aldığı kurs, yapılan sınavla tamamlandı. Katılımcılara belgeleri MHK Üyeleri Ali Şahin, Kamil Dikici ve İl Temsilcisi Aylin Loş Başlamışlı tarafından takdim edildi.

Osmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu DüzenlendiOsmaniye'de Hentbol Aday Hakem ve Gözlemci Kursu Düzenlendi

 

Bakmadan Geçme