Ramazan Döne: “Amacımızı gerçekleştirdik”

'Lige, yeni çıkmış bir takımın bu başarısı çok önemli'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET  – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin son haftası olan 26. haftada Köyceğiz Bld. Spor Kulübü evinde Eskişehir Orman Spor Kulübü’nü ağırladı. Maç sonunda 31-43 skor galibiyet ile ayrılan Eskişehir Orman Spor Kulübü oldu.

Eskişehir Orman Spor Kulübü’nün deneyimli kaptanı Ramazan Döne hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

Döne, “ Bu sene lige yeni çıkan takımın bu başarıyı göstermiş olması oldukça başarılı. Ligde ilk dörtte kendisine yer bularak, amacını gerçekleştirmesi oldukça önemli. Önümüzde Türkiye Kupası yarı final maçları var. Ona odaklanmış durumdayız. Orada da iyi performans göstermek istiyoruz. Önümüzde çok ciddi takımlar var. Biz de kupayı kazanmak istiyoruz.”

“Gol krallığı ödülünü takımıma kazandırmak istiyorum”

Ramazan Döne gol krallığı performansında da ikinci sırada yer alıyor. Bu konu hakkında da düşüncelerini ifade eden Döne hentbolun takım oyunu olduğunun altını çizerek, tüm arkadaşlarının bu süreçte kendisine katkısı olduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü : “Önümüzde daha iki maçımız var. Gol kralı olma ihtimalim yüksek. Bilmiyorum elbette süreç ne getirir. Ancak kupa alamasak da gol krallığı ödülünü takımıma kazandırmak istiyorum.”

En golcü oyuncular sıralamasında Ramazan Döne 198 gol sayısı ile ikinci sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme