Rüyayı Yakalayamadık, Dünya'ya Veda

Türkiye, 2025 IHF Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası'na katılma hakkını kaybetti.

Türkiye, 2025 IHF Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-Off 2. maçında bugün Avusturya'yı konuk etti.


Avusturya’daki ilk maçı 36-29 kaybeden Türkiye, Amasya’daki rövanş maçından da 30-25 mağlubiyetle ayrılarak Dünya Şampiyonası’na katılma hakkını kaybetti.


Amasya seyircisinin yoğun ilgi gösterdiği ve tıklım tıklım dolu salonda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 11-14 Avusturya üstünlüğüyle sona erdi. Konuk ekip maçın ikinci yarısında da üstünlüğü bırakmadı. Gol bulmakta zorluk çeken Millilerimize nazaran çok kolay goller bulan Avusturya, maçı 30-25 kazanarak Dünya Şampiyonası bileti aldı.


2025 yılında ‘Rüyayı Yakala’ sloganıyla düzenlenecek Dünya Şampiyonası organizasyonu için Türkiye bir ilki başarmak için parkedeydi ancak bu rüya gerçekleşmedi!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
00905454021976
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!