Sakarya Büyükşehir Belediyespor – Spor Toto SK: 32-33

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası İkinci Yarı Finalinde Müsabakayı Spor Toto, Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında 32:33 kazandı.

Müsabakaya Spor Toto hızlı başladı ve skor üstünlüğü elde etti. 15 dakika 6:11 Spor Toto Spor Kulübü’nün üstünlüğü vardı. Ancak maçın 16.dakikasında Coşkun Göktepe’nin sakatlığı ilk devreye damga vurdu. Maçın uzun bir süre durmasının ardından Coşkun Göktepe’den gelen olumlu haber ile müsabaka tekrar başladı.  Spor Toto bu dakikalarda oyundan düşerken, Sakarya Büyükşehir Belediyespor aradaki farkı kapadı ve ilk devre 16:16 eşitlik ile sonuçlandı.

İkinci devreye her iki takımda karşılıklı goller ile başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyespor müsabakayı önde götürürken, Spor Toto rakibini kovaladı.

Maçın 49 .dakikası 26:26 eşitlik ile geçildi. Spor Toto, 54.dakikada 28:29 ile öne geçmeyi başardı. Karşılıklı goller ile son dakikalara girilirken, Spor Toto son iki dakikaya 30:31 önde giren taraf oldu.

Maçın Son dakikalarında nefesler tutuldu ve Spor Toto savunmasını sertleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçın bitimine son 34 saniye kala mola alarak skoru eşitlemeye çalıştı. Son hücumu Sakarya Büyükşehir Belediyespor gerçekleştirirken, hakemlerin VAR kararı sonrası 7metre atışı kazandı. Samet Kanberoğlu 7metre atışını gole çevirdi ve maçın bitimine son 10 saniye kala skor 32:32 oldu. Son saniyede hücumda Spor Toto 7metre atışı kazandı. Özgür Sarak 7metre atışını kullandı ve atışını gole çevirerek 32:33 maçı kazandı.

Spor Toto bu sonuçla HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırdı.

Bakmadan Geçme